مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
اخبار استان کهگیلویه و بویراحمد

آقایی، رئیس اتحادیه نانوایان یاسوج:کسر سهمیه و افزایش صف نانوایی در یاسوجتداوم مشکلات نانینو و ‌عدم پاسخگویی مسئولین، موجب کسر سهمیه و ازدحام برای نان در یاسوج شده است.

یدا… آقایی، رئیس اتحادیه نانوایان یاسوج با ذکر مطلب فوق اظهار کرد: بارها در مورد مشکلات موجود در نانینو و ثبت خطای غلط سیستماتیک آن، به مسئولین این سامانه مراجعه کردیم اما متأسفانه شاهد پیگیری خاصی از سوی نانینو نبودیم .
وی افزود: پس از پیگیری مداوم، جناب آقای نجم‌آبادی ۲۵ دقیقه در استان حضور داشتند اما این حضور، به هیچ وجه پاسخگوی سؤالات نانوایان و اختلالات نانینو نبود .
آقایی با بیان اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد، بیشتر مصرف مردم در سبد غذایی، نان است، گفت: مردم ما در سه وعده نان مصرف می‌کنند. چگونه می‌توانیم نوبت‌های خرید را برای مصرف‌کننده مدیریت کنیم که فردی که صبح نان تهیه کرده، بعد از ظهر مراجعه نکند؟! چون در غیر این‌صورت نانوا با جریمه و کسر سهمیه مواجه می‌شود.
رئیس اتحادیه نانوایان یاسوج به ایجاد صف‌های طولانی و ازدحام مقابل نانوایی برای تهیه نان اشاره کرد و افزود: کسر سهمیه خبازی‌ها موجب ایجاد صف در نانوایی‌ها در آستانه ماه مبارک رمضان شده است. 
وی با اشاره به سهمیه کم استان کهگیلویه و بویر احمد نسبت به کشور و استان‌های همجوار گفت: میزان سهمیه ما علی‌رغم مصرف سرانه و تقاضا برای نان، پایین است. همچنین قیمت پایین نان نسبت به استان‌های همجوار که ۴۰ دقیقه با استان فاصله دارند، موجب خروج نان از شبکه توزیع و فروش استان می‌شود .
آقایی خواستار تعیین نرخ نان براساس آنالیز ارائه شده از سوی اتحادیه و کارشناسان شد و گفت: امسال ۲۵ درصد افزایش نرخ نان داشتیم اما همزمان نیز ۳۴ درصد افزایش در نرخ حمل، ۳۱ درصد افزایش در هزینه کیسه‌های پلاستیکی و افزایش دستمزد کارگر، خمیرمایه و حامل‌های انرژی داشتیم که افزایش نرخ را برای اقصاد نانواخانه بی‌اثر کرد لذا تعیین نرخ باید در حد افزایش هزینه‌های تولید باشد تا نانوا دخل و خرجش با هم بخواند در غیر این صورت با تورم موجود و افزایش اجاره‌بها، تعطیلی نانوایی‌ها را خواهیم داشت .
رئیس اتحادیه نانوایان یاسوج در پایان با اشاره به سیاست دولت در راستای تولید نان سلامت‌محور، خاطرنشان کرد: متأسفانه وضعیت اقتصادی نانوا به گونه‌ای شده که پخت سنتی جای خود را به استفاده از دستگاه‌های پخت داده است چون نانوا توان تأمین دستمزد کارگر فنی را ندارد و در این راستا، اکثر واحدهای سنگک، یا تغییر کاربری داده‌اند یا تعطیل شدند .

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا