بهبود محیط کسبوکار در زمینه آرد و نان در دستور کار است
به گزارش غلات نیوز از مهر، محمود حقیقتسرشت ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان استان اصفهان با تاکید بر اهمیت رفع انحصار در این حوزه اظهار کرد: به حداقل رساندن انحصارات از جمله نگرشهای اصلی کارگروه آرد و نان استان اصفهان است و در این زمینه تلاش میشود تا محدودیتهای موجود در کارخانجات آرد، اختصاص سهمیه به واحدها، آرد کامل و حملونقل رفع شود.
وی افزود: با توجه به اهمیت کیفیت و امنیت غذایی، تلاش بر آن است تا شاهد افزایش در تعداد واحدهای دارای آرد کامل باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با تاکید بر ضرورت ارتقا کیفیت در زمینه آرد و نان بیان کرد: تلاش ما بر آن است تا با ملاک قرار دادن کیفیت، شاهد آن باشیم که با قیمت مناسب به کیفیت مورد نظر در زمینه آرد و نان دست مییابیم.
وی با بیان اینکه هدف از تشکیل این جلسه بررسی مشکلات حملونقل و پیگیری مصوبات قبلی است، عنوان کرد: تصمیماتی در چهار محور اصلی آسیبشناسی و رفع محدودیتهای موجود در شبکه آرد و نان، ایرادات سامانه نانینو، پدافند غیرعامل و همچنین حمل و نقل اتخاذ شده است.
حقیقتسرشت افزود: مقرر شد تا با تشکیل کارگروههایی به محوریت سازمان صنعت، معدن و تجارت و همچنین اداره اقتصاد و دارایی استان اصفهان، موضوعات فوق مورد بررسی کارشناسانه قرار گرفته و راهکارهای اجرایی برای هر کدام از آنها ارائه شود.
وی اینگونه ادامه داد: تلاش میکنیم تا در این کارگروهها به احصا تمام مشکلات و موانع موجود در محورهای مختلف، ارجاع درخواستها و برطرف شدن نیاز مصرفکنندگان و نیز بهبود محیط کسبوکار آرد و نان برای نانواییها، صنف و صنعت رسیدگی شود.