مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
اخبار استان کرمانشاه

تفاوت آرد نان سنگک با لواش چیست ؟

نحوه درست نگهداری نان پس از خرید آن | بهترین نان برای گوارش را بشناسیدبرای پخت نان لواش و سنگک از آرد ۱۲ درصد سبوس‌گیری شده و برای پخت نان بربری نیز از آدر ۱۸ درصد سبوس‌گیری شده استفاده می‌شود؛ از همین رو تفاوت چندانی در کیفیت انواع نان وجود ندارد.

به گزارش همشهری آنلاین، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه معتقد است، با توجه به اینکه در حال حاضر همه انواع نان‌های موجود در بازار با آرد یکسانی پخت می‌شوند، تفاوت چندانی در کیفیت آنها وجود ندارد.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا