مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
اخبار سراسری

هدررفت نان در ایران؛ از مشکلات تولید تا فرهنگ مصرف

نان، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقلام غذایی در ایران، نقش اساسی در سفره‌های ایرانیان ایفا می‌کند.

با این حال، مصرف بیش از حد و هدررفت گسترده آن، یکی از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور است، به‌ طوری که علیرضا زالی، استاد دانشگاه و رئیس سابق سازمان نظام پزشکی، در همایش «آرد کامل، نان سالم» در سال ۱۴۰۲، سرانه مصرف نان در ایران را حدود ۱۶۹ کیلوگرم در سال اعلام کرد که بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا