مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
اخبار استان هرمزگان

کلوکی، نان محلی محبوب مردم بندرعباس

یکی از نانوایان بندرعباس در نانوایی خود نان‌ محلی کلوکی تولید می‌کند. نان کلوکی معمولاً از آرد نخودچی، مهیاوه و مواد دیگر تهیه می‌شود که به همراه مایه مخصوص خودمانی آماده می‌شود. نان محلی به خصوص در ماه رمضان بسیار محبوب است و مشتریان زیادی دارد. این نان‌ها علاوه بر اینکه برای صبحانه عالی هستند، طعمی خاص و منحصربه‌فرد دارند که افراد زیادی را جذب می‌کند.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا