مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
اخبار استانی

این نان خوش‌مزه را روس‌ها وارد ایران می کنند

نان‌های حجیم یا نان‌های ساندویچی و آنچه امروزه با نام نان فانتزی هم شناخته می‌شود پیشینه طولانی مدتی ندارد و اکنون اغلب ما با انواع این نوع نان‌ها آشنا هستیم و طعم آن را چشیده‌ایم.

به گزارش سلام نو به نقل از همشهری آنلاین، نان‌های حجیم یا نان‌های ساندویچی و آنچه امروزه با نام نان فانتزی هم شناخته می‌شود پیشینه طولانی مدتی ندارد و اکنون اغلب ما با انواع این نوع نان‌ها آشنا هستیم و طعم آن را چشیده‌ایم. اما در بررسی تاریخچه نان‌های حجیم به نانی با نام «بولکی» یا «بلکی» می‌رسیم. نان بولکی یا بلکی که عامه مردم به آن نان بروکی و گاه نان سفید هم می‌گفتند، جزء اولین نان‌های حجیمی بوده که در ایران پخته شده و طرفداران بسیاری هم داشته‌است.

«داریوش شهبازی» محقق و تهران پژوه در این باره می‌گوید: «نان بولکی، جزء نخستین‌ها به شمار می‌رود. این نان، ترشمزگی دلپذیری داشت به خصوص برای بچه‌های دهه‌های سی و چهل پایتخت و در زمانی که هنوز پای نان‌های حجیم امروزی (باگت و انواع آن) به سفره سرپایی مردم باز نشده بود.»

منبع
سلام نو

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا