صدور ۳ مجوز پخت نان کامل در خراسان شمالی
طاهره عربی با بیان اینکه پخت نان کامل با استفاده از آرد کامل و با کیفیت انجام می شود، افزود: فرآیند پخت این نان نیز متفاوت است و در آن برای تخمیر کامل از خمیر ترش که طیف زیادی از سویه ها را دارد، استفاده می شود. وی بیان کرد: با توجه به راه اندازی و تولید نان کامل در استان خراسان شمالی، آزمایشگاه معاونت غذا و دارو برنامه کنترل و ارتقاء کیفیت آرد و نان کامل را در دستور کار خود قرار داده است. وی افزود: با توجه به آثار ارزشمند مصرف نان کامل بر سلامت مردم، کارشناسان آزمایشگاه با تمرکز بر روی کنترل کیفیت آرد تولیدی در استان و با همکاری تولید کنندگان آرد و نان، نسبت به ارتقای کیفیت آرد و گندم اقدام خواهند کرد. عربی با توصیه به مردم برای استفاده از نان کامل گفت: نان کامل از آرد کامل به دست می آید که در آن خصوصیات گندم به ویژه جوانه آن که شامل ویتامین های مختلف و چربی های مفید است وجود دارد. مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: وجود مقادیر قابل توجه فیبر در نان کامل نیز مورد اهمیت است که تاثیرات مثبتی در دستگاه گوارشی دارد. وی با بیان اینکه عطر، طعم و ماندگاری نان کامل نیز بیشتر است، ادامه داد: مجوز تولید آرد کامل به یکی از کارخانه های آرد استان نیز داده شده است و برای تولید باید قیمت گذاری این نان در استان انجام شود تا نانوایان رغبت بیشتری به فروش این نان پیدا کنند. عربی با اشاره به اینکه آرد کامل می تواند در انواع نانها مورد استفاده قرار گیرد، بیان کرد: به مردم استان توصیه می کنیم مصرف نان کامل را در برنامه غذایی خود قرار دهند و شاهد آثار مفید آن بر سلامت خود باشند./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی