نانوایی های متخلف در ملارد پلمپ شدند.
دکتر جمشید واشانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد روز چهارشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : طی هفته اول آذر ماه سال جاری ، کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ملارد با توجه به نتایج آزمایشات بر روی نمونه برداری های انجام گرفته از نانوایی های سطح شهر تعداد هشت نانوایی متخلف را به علت بکار بردن مواد افزودنی غیر مجاز در تهیه و پخت نان پلمب و پرونده بهداشتی آنان را جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال کردند.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از جوش شیرین در نان باعث بروز مواردی از جمله اختلال در جذب آهن و بروز کم خونی، پوکی استخوان، بیماریهای قلب و عروق، اختلال در فعالیتهای آنزیمهای گوارش و هضم و جذب، افزایش اسید معده و بیمارهای رودهای میشود.
مدیر شبکه بهداشت ملارد اضافه کرد: همشهریان گرامی درصورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز و همچنین ارائه شکایات و انتقادات ، موضوع را از طریق سامانه مرکز ملی پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت ۱۹۰ و یا شماره پنج رقمی ۶۷۱۴۲ واحد رسیدگی به شکایات شبکه بهداشت و درمان در میان بگذارند.