بربری ، محبوب ترین نان در اردبیل
علی نوبخت در گفتو گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از ۲ هزار و ۷۶۱ نانوایی مجوزدار استان اردبیل که آرد سهمیهای از غله دریافت میکنند، بیش از نیمی از آنها به تولید بربری مشغول هستند.
وی خاطرنشان کرد: بعد از بربری لواش با ۳۳ درصد، سنگک با ۱۱ درصد و فطیر و تافتون نیز با ۶ درصد در جایگاههای بعدی تولید و عرضه نان در استان اردبیل قرار دارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل گفت: در استان اردبیل تنها ۱۳ واحد نانوایی تافتون قرار دارد که ۴۷ صدم درصد نان تولیدی در استان اردبیل را شامل میشود.
نوبخت از بهبود روند تولید و عرضه نان در استان با مدیریت مطلوب اعمال شده خبر داد و افزود: با یک تدبیر مناسب ملی و استانی جلوی صفهای طولانی در نانواییها گرفته شد و به صورت متعارف مصرف نان و خرید آن را شاهد هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با توجه به فصل گردشگری ما سهمیه توزیع آرد را در بین نانواییها ارتقا دادیم و سعی ما بر این است تا آخر فصل تابستان این روند را ادامه دهیم.
نوبخت اضافه کرد: تنها راه سر و سامان دادن به وضعیت توزیع آرد و تولید نان در سطح ملی و استان آزادسازی قیمتها است تا زمینه برای رقابت سالمتر در این حوزه فراهم آید.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل بیان کرد: دولت به ازای هر کیلو آرد یارانهای، ۲۰ هزار تومان پرداختی انجام میدهد که ضروری است با راهکارهای مناسب با کیفیتترین نان به دست مردم برسد.