جزییات نامنویسی روستاییان و عشایر مازندران در سامانه مدیریت آرد اعلام شد
به گزارش ایرنا از روابط عمومی غله و خدمات بازرگانی مازندران، عباسعلی وفایی نژاد روز چهارشنبه در گزارشی هوشمند سازی توزیع آرد خام روستایی و عشایری را گامی به سوی عدالت در توزیع یارانه ها دانست و گفت: هوشمندسازی فرآیند توزیع آرد خام برای روستاییان و عشایر استان بهمنظور نظارت دقیقتر و جلوگیری از انحراف در مصرف آغاز شده است.
وی اظهار کرد: با توجه به یارانه سنگینی که دولت در حوزه آرد و نان پرداخت میکند، این طرح گامی مهم برای تحقق عدالت و تخصیص آرد یارانه ای به مصرفکنندگان واقعی در مناطق روستایی و عشایری است.
وفایی نژاد تصریح کرد: یارانههای قابلتوجهی که در حوزه آرد و نان پرداخت میشود، همواره یکی از موضوعات حساس اقتصادی کشور بوده و بر همین اساس، ضرورت دارد توزیع آرد خام پز روستایی و عشایری تحت ساختار جدید و نظارت دقیق تر قرار گیرد.
وی افزود: این اقدام، علاوه بر جلوگیری از هرگونه انحراف در مسیر توزیع، این اطمینان را حاصل میکند که آرد به دست افراد واجد شرایط و واقعی میرسد.
این مقام مسوول اعلام کرد: تاکنون حدود ۱۰۰ هزار نفر از روستاییان و عشایر استان مشمول دریافت آرد خام پز بودهاند. اما در مرحله کنونی، تنها ۷۵ هزار نفر برای دریافت آرد از طریق کارتخوانهای هوشمند ثبتنام کردهاند و انتظار میرود تا با همکاری بخشداران و همیاران و شوراهای اسلامی روستاها زمینه اطلاعرسانی و هماهنگیهای بیشتر فراهم آمده و سایر روستاییان و عشایر نیز تا پایان دی ماه به این سامانه بپیوندند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران هدف از اجرای این طرح را کاهش تخلفات و انحرافات احتمالی در توزیع آرد، افزایش شفافیت و بهبود دسترسی روستاییان و عشایر واقعی به این محصول راهبردی دانست و اظهار کرد: با اجرایی شدن کامل این طرح، مدیریت منابع یارانهای و جلوگیری از هدر رفت و انحراف یارانه آرد را در بر خواهد داشت.
وفایی نژاد با بیان اینکه ماهیانه حدود ۲۱ هزار خانوار روستایی و ۸۶۰ خانوار عشایری به طور متوسط حدود هزار تن آرد خام یارانه ای دریافت می کنند، از روستاییان و عشایر استان خواست به منظور استفاده از مزایای طرح و تداوم دسترسی به آرد یارانه ای، هرچه سریعتر در این طرح ثبتنام نموده و با مجریان طرح همکاری لازم را به عمل آورند.