مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
اخبار سراسری

مزایا و معایب نان صنعتی

از دیگر تفاوت‌های نان سنتی و صنعتی که یکی از اصلی‌ترین فواید روش صنعتی پخت نان نیز محسوب می‌شود، عدم استفاده از روش جوش در نان است. همچنین در روش صنعتی همواره بهبود کیفیت صورت می‌گیرد و تنوع بیشتری مشاهده می‌شود.

از دیگر مزایای روش صنعتی عدم وابستگی به دستان انسان است. با توجه به کمتر بودن نیروی انسانی در تهیه نان، خطر آلودگی نیز کاهش می‌یابد.

باید توجه داشت که تمام مراحل پخت نان در نان صنعتی توسط دستگاه‌های مختلف به صورت اتوماتیک و مکانیزه انجام می‌شود. همچنین در روش صنعتی، پخت نان بدون استفاده از حرارت مستقیم انجام می‌شود. در صورتی که در نانوایی‌های سنتی، استفاده از حرارت مستقیم ممکن است باعث آلودگی‌های فسیلی بر روی نان شود.

نان‌های سبوس‌دار نسبت به نان‌های با آرد سفید و بدون سبوس، ارزش غذایی بیشتری دارند. متأسفانه بسیاری از نانوایی‌ها برای پخت نان از آردهای بدون سبوس استفاده می‌کنند، در حالی که در روش صنعتی بیشتر آرد سبوس‌دار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در نان‌های صنعتی که با بسته‌بندی مناسب عرضه می‌شوند، میزان مواد مصرفی در آن‌ها اعلام می‌شود. اگر از نان‌های بسته‌بندی استفاده می شود.

ارزش غذایی نان‌های سنتی و صنعتی با چندین علت متفاوت است. به دلیل استفاده از مخمر، آهن و ویتامین‌ها در نان‌هایی که به روش صنعتی پخته می‌شوند بیشتر می‌باشد.

مخمر علاوه بر جوش‌شیرین، منبع غنی از ویتامین‌های B و املاح معدنی از جمله آهن، کلسیم، پتاسیم، روی، منیزیم و منگنز است. همچنین، مواد مغذی در زمان تهیه به نان اضافه می‌شوند که باعث افزایش ارزش غذایی آن می‌شود.

بعضی افراد به پروتئین‌های موجود در گندم حساسیت دارند. این افراد می‌توانند از نان‌هایی که از آردهای دیگر مانند آرد ذرت، آرد برنج و یا سیب‌زمینی ساخته می‌شوند، استفاده نمایند.

نان‌های مختلفی به روش صنعتی پخته می‌شوند که از جزو آرد گندم، آردهای دیگر نیز استفاده می‌شود. به همین دلیل، این نان‌ها گزینه مناسبی برای افرادی هستند که به آرد گندم حساسیت دارند.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا