مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
اخبار استان یزد

تولید و توزیع روزانه ۴۵۰ تن آرد در یزد

سیدجلال موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص گندم مصرفی استان یزد اظهار داشت: کل گندم مصرفی استان یزد در طول سال ۱۷۰ هزار تُن است که از این میزان ۷ هزار و پانصد تُن در داخل استان تولید شده و ما بقی از استان‌های همجوار وارد می‌شود.

وی افزود: شش کارخانه آرد در استان یزد مشغول به فعالیت هستند که روزانه ۴۵۰ تُن آرد تولید و توزیع می‌کنند که البته ظرفیت تولید این واحدها بیشتر از این مقدار است.

موسوی در پاسخ به سوالی در مورد کیفیت تولید نان در استان گفت: اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان وظیفه خرید گندم از کشاورزان و یا استان‌های دیگر را بر عهده دارد و روند کنترل موارد بهداشتی و کیفی بر عهده سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد است.

مدیرکل غله استان یزد در پایان تاکید کرد: کیفیت نان علاوه بر آرد به سایر مواد اولیه مصرفی، مهارت و تخصص نیروی انسانی و تجهیزات مورد استفاده نیز بستگی دارد و اینکه به فرض مثال کیفیت پایین نان را تنها به آرد مصرفی نسبت بدهیم درست نیست.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا