مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
اخبار سراسری

رئیس مرکز سلامت بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از جوش‌شیرین برای پخت نان ممنوع است، گفت: در صورت بروز تخلف، بر اساس نوع تخلف انجام شده با متخلفان برخورد می‌شود.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره استفاده از جوش شیرین در پخت نان خاطرنشان کرد: تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانوایی‌ها را مورد رصد و پایش قرار می‌دهند علاوه بر دستگاه شوری‌سنج به دستگاه “pH meter” «پی‌اچ متر» مجهز هستند و اگر یک نانوایی از جوش شیرین برای پخت نان استفاده کند، مشخص می‌شود.

به عبارت دیگر، اگر جوش شیرین برای پخت نان استفاده شده باشد به وسیله دستگاه‌های در اختیار بازرسان غربالگری انجام می‌شود و موارد مشکوک به آزمایشگاه‌های مواد غذایی ارسال می‌شود.

جندقی با بیان اینکه استفاده از جوش‌شیرین در نان ممنوع و تخلف است، گفت: در صورتی که نانوایی‌ها تخلف کنند و از جوش شیرین به‌جای «خمیر مایه» استفاده کنند با متخلفان برخورد می‌شود.

برخورد براساس چک‌لیست‌ها با متخلفان انجام می‌شود، متخلفان در صورت تکرار تخلف به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا