مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
اخبار استان زنجان

زنجان – ایرنا – مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از افزایش تعداد واحدهای نانوایی تولید نان کامل در سطح شهر زنجان به هفت واحد خبر داد.

ولی اله زمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با پیگیری های به عمل آمده و با تصویب کارگروه گندم، آرد و نان استان، آرد کامل جهت تولید نان کامل در هفت واحد نانوایی لواش و سنگک در سطح شهر اختصاص یافت.

زمانی با بیان اینکه تاکنون فعالیت هفت واحد تولید نان کامل در شهر زنجان آغاز شده است، گفت: با پیگیری های صورت گرفته تولید نان کامل در واحدهای نانوایی منتخب سطح شهر زنجان و شهرستانهای تابعه تا آخر سال ۱۴۰۴ مطابق چشم انداز تولید نان کامل به ۸۴ واحد در کل استان خواهد رسید.

وی با بیان اینکه قیمت نان کامل از سوی متولیان امر ۶ هزار و ۵۰۰ ریال اعلام شده است، افزود: هم اکنون این نانوایی‌ها در مناطق مختلف شهر زنجان از جمله گلشهر فاز سه، میدان ولیعصر (عج)، خیابان ۴۵ متری انصاریه، وحیدیه خیابان شعبان، گوی نگین، کوی فرهنگ، چهارراه معلم رو به روی شرکت نفت فعال است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: از آنجاییکه دانه گندم حاوی بسیاری از عناصر مورد نیاز ضروری بدن افراد است در صورتی که کل دانه به آرد و نان تبدیل شود بسیاری از مشکلات گوارشی و تغذیه ای مرتفع می شود، بنابراین در طرح احیای نان کامل تلاش می شود حداکثر خواص گندم در نان بروز یابد تا مصرف کنندگان علاقه مند به نان کامل از آن بهره بیشتری ببرند.

زمانی یادآور شد: در استان زنجان ظرفیت تولید آرد کامل به واسطه وجود تقریبی ۶ کارخانه و یک شرکت تولید آرد وجود دارد که مزیت بزرگی است.

وی افزود: با استاندارد جدید آرد، امکان تولید آن با سیستم های موجود نیز فراهم است همچنین انتخاب نانوایان برتر و علاقه‌مند، گام بعدی برای پیوستن به این طرح است که بایستی با دقت نظر و بر اساس تجربیات گذشته از آنها صورت پذیرد.

مدیر کل غله استان زنجان یادآور شد: با اجرای این طرح از نظر اقتصادی، سلامتی، بهداشتی و اجتماعی فرصت هایی ایجاد می‌شود که عمدتا این مزایا را نمی توان با شاخص های مالی ارزیابی کرد بنابراین اجرای کامل این طرح مستلزم رفع موانع، مشارکت عمومی و اراده جمعی مجریان و ذیربطان بوده که شیوه جدیدی در ایمنی و امنیت غذایی در نظام حکمرانی جامعه ایجاد خواهد کرد.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا