مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
اخبار استان سیستان و بلوچستان

سوختن نان در تنور بی کیفیتی/ فرماندار زابل: در حوزه آرد و نان با کسی تعارف نداریم

مردم منطقه سیستان در شمال سیستان و بلوچستان از بی کیفیتی نان گلایه دارند که فرماندار زابل وجود صف‌های طولانی و تحویل نان بی‌کیفیت به مردم را به هیچ وجه قابل قبول ندانسته و قول داد با نظارت‌های میدانی با متخلفان بدون اغماض و به شدت برخورد می‌شود.

به گزارش ایرنا، وضعیت عرضه نان در منطقه سیستان گلایه مندی مردم مبنی بر پایین بودن کیفیت و بالابودن ضایعات نان را به دنبال دارد که آرد تولیدی سیستان و بلوچستان به گفته متولیان امر در کشور منحصر به‌ فرد بوده، و در بحث کیفیت نان بیشتر نانوایی‌های این استان نان باکیفیت تولید می‌کنند که بر اساس آخرین اعلام مرکز پژوهشگاه غلات، نان استان در ۲ نوع نان رتبه برتر و در هر ۲ نوع، رتبه دوم را کسب کرده؛ البته علت بی‌کیفیتی نان در برخی مناطق به مهارت و تجربه نانوایان مربوط می‌شود.

با این وجود؛ اما تداوم بی کیفیتی نان با وجود وعده‌های داده شده موجب گلایه سیستان و بلوچستانی‌ها شده و مردم بویژه در شمال این استان خواستار افزایش کیفیت نان هستند.

بیان این مطلب بدان جهت بوده که کیفیت نان که قوت غالب سفره‌های مردم است از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ اما کیفیت پایین آن در برخی نانوایی‌ها باعث نارضایتی مردم شده و آنان از کاهش کیفیت نان و دور ریز فراوان آن گلایه‌ دارند و می گویند که نان بعد از گذشت یک روز دیگر قابل استفاده نیست.

برخی از ساکنان شهر زابل به خبرنگار ایرنا گفتند هر روز کیفیت نان بدتر شده؛ البته نانوایی‌ها دلیل کیفیت پایین را نوع آرد می‌دانند و معتقد بودند ایراد کیفیت پایین، از آرد تخصیصی است.
معاون‌ استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه شهرستان زابل پیرو گلایه شهروندان از بی‌کیفیتی نان با تاکید بر اینکه به صورت جدی پیگیر مسائل این حوزه هستیم، اظهارکرد: کیفیت پخت نان در این منطقه مطلوب نیست و با نانوایی‌های متخلف بدون اغماض برخورد می‌شود.

علی ولایتی پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: نظارت بر کیفیت و زمان پخت نان با هدف کیفیت سنجی و رعایت حقوق مشتریان به طور ویژه در دستور کار بازرسان است و برای حمایت از حقوق مصرف کنندگان، طرح ویژه کیفیت سنجی، رعایت ساعات کار و تکریم مشتریان توسط نانوایی‌ها اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: وجود صف و تحویل نان بی کیفیت به مردم به هیچ وجه قابل قبول نیست و نانوایی در قبال این موضوع مسوول بوده و لازم است همواره به این مساله توجه شود.

برای هیچ حوزه ای به اندازه آرد و نان در شهر زابل وقت گذاشته نشده و نظارت بر عملکرد واحدهای پخت نان از این پس به صورت مداوم ادامه خواهد داشتفرماندار زابل با تاکید بر اینکه برای هیچ حوزه ای به اندازه آرد و نان در شهر زابل وقت گذاشته نشده و نظارت بر عملکرد واحدهای پخت نان از این پس به طور مداوم ادامه خواهد داشت، گفت: موضوع نان به همه دستگاه‌ها و مسوولان مرتبط است و باید همگان پاسخگوی این نیاز اصلی مردم باشند.

وی خاطرنشان کرد: لازم است نانوایی‌ها برای افزایش کیفیت نان در خصوص بکارگیری نیروی انسانی، تهیه خمیر نان و همچنین تعمیر و سرویس دستگاه نانوایی اقدام لازم و به موقع را داشته باشند، ما در بحث نان کوتاه نخواهیم آمد و هیچ بهانه‌ای قابل پذیرش نیست و هر نانوایی قادر به کیفی سازی نباشد، مجوز او را باطل می‌کنیم.

ولایتی پور تاکید کرد: در بازدیدهای انجام شده ۲ باب نانوایی به لحاظ بی کیفیت بودن، عدم رعایت بهداشت، کم فروشی و قاچاق آرد به تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی شد، بنابراین همه واحدهای نانوایی ملزم به رعایت موازین و مقررات بهداشتی هستند، شهروندان نیز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از کیفیت نان، کم‌فروشی و گران‌فروشی مراتب را از طریق شماره‌تلفن ۱۲۴ اطلاع دهند.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا