مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
دانستنی های نانوبلاگ

چرا در ایران تولید نان سالم کار دشواری است؟

چون تقریباً تمام تجهیزات موجود – مثلا سیلوها – متناسب با تولید آرد سفید و بدون سبوس ساخته شده‌اند.

کمبود دانش فنی در زمینه تولید نان در نانوایی‌ها هم یکی دیگر از چالش‌های بر سر راه تولید نان کامل است. چراکه تولید نان کامل و سبوس‌دار نیازمند برگزاری دوره‌های آموزشی برای نانواها و افزایش مهارت آنها است و چون موضوعی هزینه‌بر است، پیشبرد کامل آن برای دولت دشوار است.

موضوع دیگر این است که تولید نان کامل هزینه بیشتری دارد. چون قیمت نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید قطعا بیشتر خواهد بود و این، یکی از مهم‌ترین موانع تولید نان کامل در کشور است.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا