دانستنی های نان
نان سفید چه نانی است ؟
نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است ؛ مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس میشود.
مصرف نان کامل به جای نان سفید، تفاوتهای نان کامل و نان سفید، درچیست؟
نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است. ش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود. همچنین ارزش تغذیهای پایین نان سفید میتواند در افزایش وزن و چاقی نقش داشته باشد. نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید میشود، سرشار از ویتامینهای گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده، خطر ابتلاء به دیابت را کاهش میدهد