مشاهده ویدیو راهنمای خیرات نان از سایت
دانستنی های نان

نان سفید چه نانی است ؟

نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است ؛ مصرف این نوع نان می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاه‌مدت، منجر به گرسنگی زودرس میشود.

مصرف نان کامل به جای نان سفید، تفاوتهای نان کامل و نان سفید، درچیست؟

نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامین‌های گروه B بسیار فقیر است. ش داده و با ایجاد سیری کوتاه‌مدت، منجر به گرسنگی زودرس شود. همچنین ارزش تغذیه‌ای پایین نان سفید می‌تواند در افزایش وزن و چاقی نقش داشته باشد. نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید می‌شود، سرشار از ویتامین‌های گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده، خطر ابتلاء به دیابت را کاهش می‌دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا